Post by scathabflemtapu on Mar 8, 2022 10:59:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
Μην με παρεξηγήσετε είναι υπέροχο. Απλώς νομίζω ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα επίπεδα. Επίσης, κάντε τα εικονίδια μεγαλύτερα
το παιχνιδι ειναι τελιοοοο δεν εχω κατι αλλο να πουοο!!!!! ΑΠΛΑ ΤΗΛΕΙΟ!
Το ωραίο παιχνίδι αλλά τι θα λέγατε για μια νέα ενημέρωση
αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ
παιχνίδι bot op ha
Του δίνω τρία αστέρια προς το παρόν γιατί δεν έχουν όλους τους χάρτες και δεν μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας στο Διαδίκτυο, οπότε αν ο ιδιοκτήτης αυτού του παιχνιδιού διαβάζει, παρακαλώ, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους χάρτες και να παίξετε με τους φίλους σας στο διαδίκτυο, διαφορετικά είναι έτσι ωραίο παιχνίδι
φτιάξε ένα δωμάτιο plisss, για παιχνίδι με φίλους
πρόβλημα με την κίνηση του joystick. κατά τα άλλα υπέροχο
Είναι ένα πλήρες ξεσκάρισμα των φίλων του φθινοπώρου γεμάτο με ηλίθιες προσθήκες και είναι τόσο καθυστερημένο, παρακαλώ μην πάρετε αυτό το παιχνίδι.
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι 👏 Πραγματικά μου άρεσε πολύ και δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που δεν βαριέμαι ποτέ όταν παίζω αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ 😊
Δεν με άφησε καν να πάω στο παιχνίδι (δεν συνιστώ αυτό το παιχνίδι)
Fall.io - Race of Dino Казуални gni
τόσο καλό παιχνίδι
Καλό παιχνίδι αλλά τα γραφικά είναι κακά
ωραία αλλά καθαρή η ποιότητα
Labirynty i więcej Łamigłówki taz
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αν κάνετε λειτουργία πτήσης, τότε είναι 🙂
Είναι πάρα πολύ θεϊκό και είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο
2 και πολλά του είναι όλοι οι πέχτες είναι bots δεν μπορείς να παίξεις με φίλους δεν έχει battle pass έχει πολλές διαφημίσεις κολλάει αρκετά σας πρωταίνω το Stamble Guys είναι online απλά κάνετε ένα πάρτι και ο φίλος σας συνδέεται με τον κωδικό!
Ήταν τα φθηνότερα παιχνίδια που έχω δει ποτέ 😠😠😠
Εξαιρετικό 👍 είναι λίγο online αλλά αν έχετε 1gb είναι εντάξει
ειναι παρα πολυ καλο και ευκολο παιχνιδι το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχει βουτια σας παρακαλω εαν ειναι ευκολο να προσθεσετε και την βουτια!
Φθινόπωρο παιδιά κινητό!!! Είναι φανταστικό!!!
Αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι γιατί ο χαρακτήρας αυτού του παιχνιδιού είναι τόσο χαριτωμένος και αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο
Fall.io - Race of Dino Įprastos temos lhz
Απλά φοβερό!!!!!!! 😜😜❤❤
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ένα σφάλμα στους χάρτες είναι καθυστερημένο, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό χωρίς να σκοτώνεις αλλά καλό γι' αυτό του έδωσα πέντε αστέρια
ειναι πολυ χαλια γιατι κολλαει κολλαει και κολλαει
Τελιο
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό αλλά το παιχνίδι δίνει 1 επίπεδο τόσες φορές θέλουμε περισσότερα επίπεδα δίνω 4 αστέρια bcz το παιχνίδι έχει σαν 5 επίπεδα
Η νέα ενημέρωση είναι πολύ καλή, υπάρχουν νέα skins, νέος χάρτης κ.λπ., είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ένα καλό παιχνίδι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το παίξετε! Αν λοιπόν θέλετε να παίξετε ένα υπέροχο και όμορφο παιχνίδι δοκιμάστε αυτό!☺️😊♥️💓
pls προσθέστε περισσότερους χάρτες temmate, επεκτείνετε τους αγώνες από 2 σε, pls μπορείτε να προσθέσετε κουμπί κατάδυσης στο οποίο μπορούμε να βουτήξουμε στον αέρα και επίσης μπορείτε να προσθέσετε κουμπί κράτησης στο οποίο μπορούμε να κρατάμε παίκτες. Μπορείτε να προσθέσετε θεατή στον οποίο μπορούμε να δούμε άλλους παίκτες όταν προκριθήκαμε στον επόμενο αγώνα. 😶😶
Καλό παιχνίδι, αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις το κάνουν βαρετό και έχει μόνο 3-4 χάρτες, προσθέστε τόσους πολλούς χάρτες όχι τόσες πολλές διαφημίσεις
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα μερικές φορές που κανείς δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε εμένα! Αυτό είναι μάλλον ένα σφάλμα
Υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι όπως το φθινόπωρο παιδιά
Fall.io - Race of Dino معمولی cqz
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτο, αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι εκτός σύνδεσης γι' αυτό τα δεδομένα του τηλεφώνου μου ξεπερνούν
Γεια σου δημιουργό! Ωραίο παιχνίδι που φτιάξατε, αλλά προσθέστε περισσότερους χάρτες σε αυτό.
εντάξει καλό παιχνίδι
χειρότερο παιχνίδι ποτέ 1 τέταρτο αστέρι
ΠΡΟΣΘΗΚΗ. ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.
παιχνίδι ini sangat senang
Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι μέχρι που μου ζήτησαν βαθμολογία, κατά λάθος πάτησα ποτέ και από τότε το παιχνίδι χάλασε, αρχίζουν να αλλάζουν την κατάταξη μου σε χαμηλότερη ήμουν πρώτος και την άλλαξαν σε 42 και το έδαφος μόλις με κατάπιε όταν ήμουν 1 και μετά, όταν πηδάω στη διαφάνεια, δεν με αφήνει ούτε τη σωστή στιγμή! και διάβασα μερικές από τις κριτικές και όλες έχουν την ίδια απάντηση από το παιχνίδι. αλλά μου αρέσει πολύ το κινούμενο σχέδιο είναι πολύ χαριτωμένο.
Fall.io - Race of Dino ミニゲーム rarb
Υπάρχει πάρα πολλή προσθήκη στο παιχνίδι αν κάνω κλικ στο επόμενο παιχνίδι, τότε είναι πολύ διαφήμιση αλλά συνολικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό θα δώσω αυτό το ποσοστό 4 λόγω μόνο διαφήμισης
Πραγματικά αυτό το παιχνίδι είναι το ίδιο με το φθινόπωρο παιδιά ξέχασα ότι παίζω στο κινητό μου 2GB ram ευχαριστώ για τον δημιουργό
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενοχλητικό. Πρώτα απ' όλα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις όταν κυριολεκτικά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. Δεύτερον από όλα, συνιστώ να μην κατεβάζεις αυτό το παιχνίδι όποτε πατάω "λόμπι" ή "επόμενο παιχνίδι" αφού πεθάνω υπάρχει πάντα ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Λυπάμαι αν κάνω τους ανθρώπους να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, έπρεπε απλώς να ενημερώσω τον κόσμο αν διάβαζε τις κριτικές.
Είναι διασκεδαστικό σε όλα, αλλά γίνεται πολύ γρήγορα βαρετό, θα ήταν 5 αστέρια αν δημιουργήσετε περισσότερους χάρτες, συνεχίζω να παίρνω τους ίδιους 2 χάρτες ξανά και ξανά
Δεν έχει σχέση με το fall guys
Fall.io - Race of Dino Diverse bwhc
Είναι καλό παιχνίδι και ευχάριστο..αλλά έχει 4 προβλήματα.. 1 έχει μόνο 3 έως 5 χάρτες. 2 αφού παίξετε 1 παιχνίδι έρχεται μια διαφήμιση και γίνεται βαρετή. Απλώς αφαιρέστε το σύστημα διαφημίσεων. 3 προσθέστε το σύστημα στο οποίο μπορούμε να παίξουμε με φίλους και επίσης να συνομιλήσουμε. 4 το παιχνίδι τελειώνει τόσο γρήγορα, έχει μόνο 2 γύρους, παρακαλώ μέχρι 5 γύρους.. Εάν γίνει αυτό, τότε το παιχνίδι είναι σχεδόν το καλύτερο.. και το παιχνίδι
είναι η καλύτερη φθηνή έκδοση που έχω παίξει που έχω προτείνει
Εντελώς ηλίθιο παιχνίδι, έμεινα κολλημένος σε εκείνο το πέλαγος είδα έναν αγώνα και έχασα εξαιτίας αυτού του ανόητου παιχνιδιού που δεν κατάφερε να με σκοτώσει και με άφησε να περάσω πάνω από αυτό το πριόνι στη θάλασσα