Post by scathabflemtapu on Mar 8, 2022 10:53:38 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stormhill Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stormhill Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Stormhill Mystery 2022 version ▞▞▞
Однозначно рекомендую, якщо ви любитель ігор Big fish або Artifex mundi. Чудова робота розробників!!
Привіт, я купив повну версію цієї гри, і вона не завантажується. Будь ласка, чи можете ви вирішити цю проблему. Я надіслав електронні листи. Дякую, Джулс
Хороша гра. Далеко до короткого для $$ тхо
Stormhill Mystery Aventura dmjw
блискучий геймплей. Люблю грати в цю гру!
Я дуже люблю ігри Sound Bit. Вони найкращі! Чудові головоломки, графіка та сюжет!
Stormhill Mystery Авантуристичке lvhh
Я думаю, що купувати гру не так вже й погано, але вона досить коротка
Друга гра, в яку я грав від цієї компанії, і я в захваті, тестовий запуск і одноразова покупка набагато простіше, ніж бути розплаченим, поки ви не зможете дозволити собі грати, як більшість ігор, так тримати, хлопці, це весело, чудово Історія, я буду купувати більше ігор у них, якщо зможу їх знайти!
Який ривок....увійти в гру...тоді сказав, що треба купити...не круто, хлопці
Яка гарна гра! Розумні, цікаві, повні сюрпризів і підказок просто чудові. Дякую розробнику!
Крута коротка гра за те, що нічого не платиш!
У ньому є багато рухів. Я хотів би бачити менше маленьких фільмів.
навколо хороша гра.
Не протікає, як і інші ігри, за які я заплатив 4,99 доларів. Іноді вагався, чи щось спрацює. якщо я втомлюся йти до наступної сцени, іноді вона діятиме так, ніби я намагаюся на ній предмет. ви знайдете випадкові речі, не знаючи, на що вони йдуть. Іноді не було сенсу використовувати правильні елементи. Крім того, я помітив, що деякі залишили відгук про те, щоб не здобути ім’я та розблокувати гру, це зробив те саме зі мною. Мені довелося зберегти Player1 як своє ім’я, щоб навіть грати в нього.
Чудова графіка. Можна було б обійтися ще кількома головоломками
Не безкоштовно 😫
Страшно
любила гру. Чудові головоломки, графіка та історія.
цікавий
вилітає, коли я його відкриваю. запустити lg stylo 4 на android 8.0
Це пройшло швидко, перш ніж попросили 6 доларів
Насправді не так добре, у цій грі не було кінця, будь ласка, не завантажуйте цю гру
чудова гра, багато веселощів
Stormhill Mystery Авантуристичке lvhh
і які гріхи, я не можу запалити факел, тому Соно стає світлішим, тому я не дуже задоволений цим, але в іншому це досить хороша історія
як можна очікувати, що хтось придбає найкращу гру, ніколи не вміючи в неї грати!!!!!!!!!!!!
Мені подобається, що просто немає грошей, щоб оплачувати гру.
Це класна гра!!!! Я не можу дочекатися, коли вийде наступний!!!
Люблю цю гру
Сподобалась гра, але вона була коротка для грошей 💰
гарна гра 👍. але коротка гра. заслуговує на 5 зірок
Дякуємо хлопці за ще одну чудову гру!!!! Подобаються вирізані сцени з панелями типу коміксів. Історія захоплююча і моторошна. Грати на найважчому – це чудово. Продовжуйте це робити!! Вітаю з новим приходом? Гей, де кіт Скраффі??
чудова гра. дуже приємно. просто трохи розчарований, що я закінчив його так швидко, заплативши за нього.
це чудова гра, я буду шукати у вас ще багато ігор
Крута гра, весело грати. Немає проблем за всю гру. Обов'язково куплю більше їхніх ігор!
Непогано, графіка хороша.
Занадто короткий, недостатньо для такої вартості, дуже розчаровує
Новий телефон допоміг з попередніми проблемами. Я не впевнений, чи проблема була в телефоні, але зараз у мене новий пристрій, і проблем, які я мав раніше, більше немає — я зміг подолати попередню зупинку. Я все ще мало грав, але хотів переглянути свій 1-зірковий огляд, щоб не забув.
Жахливий і збалансований з розширювачем
Ігри того не варті!
Stormhill Mystery Kalandjátékok jzlg
цікавий займає багато часу, щоб зрозуміти, що не можна поєднувати речі або знайти стіл, щоб поєднати їх. зрозумів, але не допоміг людям 🤐
Грав у це кілька разів.. Один із найкращих!
Хороша гра, але трохи коротка з огляду на ціну. Дякую за відповідь. Так, я також грав у бонусну главу.
The Wild Case Dobrodružné kub
Гарна графіка, добре продумана історія, складні головоломки та захоплююче ігрове середовище. Це, безумовно, варте ціни, і я б дійсно рекомендував цю гру, якщо ви любите головоломки/втечі/пригодницькі ігри, як я! Мені подобається, як бонусний розділ ідеально поєднується з основною грою! Персонажі також досить запам'ятовуються, і я можу сказати, що розробники доклали багато зусиль для цієї гри. Продовжуй гарно працювати! Я обов’язково буду грати в усі інші ігри цієї Specialbit Studio.
Були моменти, які не були страшними в цій грі, але в основному ви просто бігали, роблячи речі, які не мають сенсу більшу частину часу. Просто важко сказати щось позитивне .... не варто своїх грошей дуже розчарований.
нудно
Я граю вдруге. Тому даю п’ять. Весело і весело!😁
Є ЗАБАГАТО деталей, які я не можу встигнути. Але це хороша гра і гарна історія.
Це відстой
Все було ідеально..... все відкрилося, як треба... люблю гру.... варта кожного пенні. Спасибі
надзвичайно хороша гра без дівчат. гарна довжина і дуже мало свиней. вартий гри.
Він не відкриється