(Android) Atelier Online: Alchemist of Bressisle kodeerib piiramatult kalliskive
Mar 8, 2022 10:38:07 GMT 1
Post by scathabflemtapu on Mar 8, 2022 10:38:07 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Atelier Online: Alchemist of Bressisle 2022 version ▞▞▞
SpongeBob: Krusty Cook-Off Rekreacyjne ugg
Kena mäng ja sobib f2p jaoks
Mulle väga meeldib see mäng, aga mul on probleeme. Pärast andmete kustutamist ei saa mängu käivitada. Pealkirjaekraanile minnes jäi laadimata mustale ekraanile kinni. Kas arendaja saab selle vea parandada? Kui viga on parandatud ja saan uuesti mängida, annan 5 tärni.
Mulle meeldib Atelier, kuid mulle meeldib valu ja kannatus, kui just vaal. Isegi kui te seda teete, on omamoodi valu ja kannatusi. Soovin, et saaksin sellele rohkem tähti anda, sest ma ei taha, et mäng sureks, isegi kui ma seda ei mängi.
See on ateljeemängude lihtne versioon
Pole seda veel mänginud, nii et jätan selle graafika põhjal 4-ks.
Tegelikud Atlier mängud näevad ja mängivad palju paremini, miks?
Mitmikrežiimi ei saa siseneda, seega ei saa ülesannet lõpule viia, 1 tärn.
Värskendus 25.11.2021. Kui mängite kuu aega pärast viimast värskendust, on mäng külmunud ja kaart ei liigu, tuleb uuesti logida iga 5-10 minuti järel. Sõpru ei näe kaardil. Loodetavasti lahendab järgmine värskendus probleemid. Mulle meeldib see mäng natuke tüütu teha komisjonitasu (Gain osa) ükshaaval tagasi välja ja tagasi saada, kui saate palju neist sünteesida. Sünteesida ka ükshaaval. Loodetavasti tehakse edaspidi mõningaid muudatusi, et oleks lihtsam.
Lokaliseerimine on väga kehv, esineb märgatavaid õigekirjavigu ja dialoog ei tundu olevat kooskõlas algtegelastele truu väljenditega. Mäng ise on okei, kuid arvestades Atelieri frantsiisi sügavust, lootsin ingliskeelsete tõlgete paremat kvaliteeti.
Minu 1 tärni arvustus kustutati selle mängu kohta kuidagi. Kulutasin 300 dollarit, ilma et oleks midagi ette näidata. Gacha hind on kohutav. Ei soovita!
Pole algajasõbralik, ma ei saanud gacha eest valuutat, vaid 3 ühekordset piletit, ei soovita algajatele.
Laadimine Laadimine...see jätkub.
Nii et nüüd küsib minult, kas ma tahan mängida ühe või mitme mänguga, kuid ei lase mul mängida kumbagi.
Kui tahad tegelase järele tõmmata, siis ära tee seda. See ei ole seda väärt, kulutate selle saamiseks kogu oma palga. Hinnad on kohutavad, olge lihtsalt F2P. Mäng on korras, kõik on üsna lihtne ja see on lahingus automaatrežiimis kinni. Minu mäng hangub, mäng just käivitus – muudan arvustust hiljem. Peale selle, päris kindel mäng, kui soovite seda käsitleda nagu Harvest Moon või Rune Factory.
1. päev – mäng mängib nagu konsooli lihtsamat/lihtsamat versiooni, kus suur osa kogunemisest/võitlemisest töötab autoga. Gacha hinnad pole suured.
. Kuid üldiselt tundub, et mängul puuduvad mõned ootused. Ma arvan, et üks asi on see, et ma saan iga asja pärast hullumeelselt tiitleid. See muutub mõne aja pärast tüütuks. Samuti mängijate populatsioon. Ma pole kedagi näinud. Mulle meeldib ka see, et saan 5 tärni puhtalt meisterdades. Rumal hulk lihvimist on minu jaoks lõbus. Kuna ma töötan selle poole. Ka panipaik on ÕUDUNÄNNE. Tüütu hallata.Miks see nii palju akut kasutab.Mis on imelik
Desinstallitud 5 minuti pärast. Taevake, dialoogi hulk on meeletu. Jah, vahelejätmise nupp on olemas, kuid kuvatakse teine dialoogi hüpikaken. See on nagu arvutis sirvimine ilma reklaamiplokkideta. Hea graafika, aga minu jaoks raske pass.
Ma tahan lihtsalt mängu mängida, kuid jooksen pidevalt ühele õpetusele, siis veel ühele, siis veel ühele ja veel ühele. Argh! Desinstallitud
Aeg-ajalt tekib probleeme mitmerežiimiga ühenduse loomisel sisselogimisel, mäng jookseb kokku ja krahhi tõttu kaotab esemeid, seejärel katkeb mitmerežiimiline ühendus mängimise ajal ja mind taastatakse akadeemiasse. See pole ka minu internet.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Игре улога omxf
See on lõbus koguda ja luua käike ja esemeid. Aga ka mina jään ala vahetades tihti jänni 😔
Viga asukoha muutmisel laadimiskuvale kinni jäänud, realme 6
Kuigi ma soovin, et sellel mängul oleks paremad laadimisajad ja kuigi see mäng on natuke lollakas... kindel mäng. Olen rahul.
Mäng on liiga hiline, seda ei tasu mängida. Kas on mäluleke või läheb mängimise ajal mõnikord hullemaks.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Ролеви yuur
Mulle meeldib see mäng ka... Aga ma ei saa 7-päevaselt missioonilt ryza komme, nii et ma ei saa teda lahti võtta 😥😥
Ärge tülitage ja ärge kulutage raha. Ma ausalt soovin, et saaksin raha tagasi. Sellel mängul Jaapanis on põhjust loobuda. Minu suurim häda on tõlge, see on kohutav. Dialoog on kripeldav, midagi ei voola ja seal on palju grammatikavigu. Miski, mida saate osta, pole seda raha väärt. Ja siis on tõsiasi, et esemete hoidmiseks pole peaaegu piisavalt ruumi. Oh, ja unusta kunagi tegelaskuju saamine. Sa ei tee seda. Kui seda imekombel teete, ei saa te neid kunagi uuendada.
Jube pikad õpetused. Pärast lahe, kuid siis visati mind teie kohustusliku 1,6 GB värskenduse tõttu välja. MIDA KURADIT!
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Role Playing hxa
Tõesti lõbus mäng. Sellel on sarja süda ja suurepärane mehaanika, kunst ja lugu. Kahjuks on praeguses olekus peaaegu võimatu mängida, kuna laadimisaeg on pikk, lihtsalt navigeerides menüüde ja kaartide vahel. Veelgi hullem on see, et rakendus lukustub umbes iga 10 minuti järel, sundides teid rakenduse täielikult sulgema ja taaskäivitama. Olen innukalt valmis mängima, kui need probleemid on lahendatud.
Mängimiseks kulub liiga palju aega ja ekraan põleb. Laadimine võtab liiga palju aega. Disain ja mäng on suurepärane. Ühe režiimi ja mitme mängijaga režiim on hea idee. Ryza saab hankida ilma lisamiseta. Aitäh. Sissejuhatus on liiga pikk. Tasandamine on liiga raske. Lõpuks hea ajalugu. Ma igatsen ateljee Irist Suurepärane töö kõigil. Aitäh
Suurepärane mäng, lõbus lugu ja... tülikad ühenduse probleemid. Kui ühendus laadimisekraanil ebaõnnestub, eriti ala vahetamisel, jääte mustale laadimiskuvale kinni. See ei proovi iseenesest uuesti ühendust luua ja seal ei kuvata teie kardetud viipa "Ühendus ebaõnnestus, kas soovite uuesti proovida?". Lahkute lihtsalt pimedas üksi, kuni rakenduse taaskäivitate. Ma läheksin selle kardetud uuesti proovimise viipaga, nagu tõsiselt. Kas käsitsi uuesti proovimise viipa rakendamine on liiga raske?
Sain õpetuse just valmis ja niipea, kui jõuan päevapreemiate lehele, otsustab mäng tabada lõputut laadimiskuva. Nüüd ei saa ma isegi alguskuvast mööda.
Ma ei saanud mängida. Pärast peategelase valimist kuvatakse must ekraan ja teade: failide allalaadimine ebaõnnestus, taasühendamine takerdus ahelasse.
Abi... Ma saan pidevalt teateid uuenduste kohta, kuid ei saa. Saan ainult esitamise või desinstallimise võimaluse.
Kindlasti ei soovita. Mäng oleks okei, kuid raha teenimine on lihtsalt liigne. Ma ei karda maksta mängu eest, mis mulle meeldib (olen varem Atelier' mängude mitme eksemplari eest sadu maksnud), kuid ma ei usu mängu, mis tõrjub niimoodi tasuta mängijaid. Ostu eest, mis isegi korralikult ei töötanud, võeti topelt tasu.
Pettunud graafikas ja süžees
Kus on alkeemia minimäng? See on Atelieri mängude tuum ja see, mis mind nende juurde pani. Lahingu mehaanika on läbimõeldud, kuid süntees on lihtsalt "lööge need koostisosad katlasse ja tehtud". Näeb välja nagu Atelier mäng, kuid ei tundu sellena. Desinstallimine.
okei jah. gacha süsteem on liiga palju. ja mõnikord lakkavad asjad mingil põhjusel laadimast (isegi kui ühendus on kiire). aga minu probleem puudutab peamiselt gacha asja. te ei saa tegelast enam taset tõsta, kui nende gacha-eksklusiivne materjal otsa saab? see mäng ei ole f2p-sõbralik. kontseptsioon üldiselt on tõesti kena. Olen alati armastanud ateljeeseeriaid (ja enamasti kõike, mis on pärit Gustilt), nii et see oli ülipõnev seda mobiilis kasutada.
Mäng oli lõbus, kuid ei saa enam mängida, proovis sisse logida ja ta ütles, et faile ei saa uuesti alla laadida. Desinstallisin ja installisin uuesti ning nüüd ei pääse isegi tiitlikuvale, palun parandage
Kuidagi pettumust valmistav, näeb välja nagu vana kooli RPG, mis kasutab 3D-d, kuid see on siiski ok. Väga tüütu osa on see, et U võib laadimisekraanil kinni jääda, eriti mitme režiimi korral, jäi kinni 65-95%. Parandage see probleem. Ootan mängimist juba eelregistreerimise ajast
Õpetus kuidagi tüütult pikk. Hakkab sellest väsinud, eriti kui enamik mobiilimänge mängivad nagu üksteist või mis tahes muud rpg-d.