Post by scathabflemtapu on Mar 8, 2022 10:34:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира бесконачне лексеме ▞▞▞
▞▞▞ Hero Squad - Idle Adventure 2022 version ▞▞▞
Мобилни? Не баш. Не повезује се са Тмобиле 4г/5г. Забавна игра, али непокретање је велики проблем.
Изненађујуће забавно. Довољно великодушан да чак и ф2п може да уђе у првих 10.
Веома забавна игра.Одно жалба и то је велика жалба је да се игра неће повезати ако нисте на ВиФи-у. Не ради на 4Г или 5Г мрежама. Поправите то и то ће бити од мене 5 *.
Hero Squad - Idle Adventure RPG ohaj
Досадни туторијал
Hero Squad - Idle Adventure Ролеви ang
Заиста ми се свиђа ова игра. Заиста је забавно и мирно
Било је одлично за 2 дана потрошено доста новца, сада након ажурирања игре не могу чак ни да се пријавим.
Тренутно се баш и не забавља јер се у неким тренуцима чини заосталим и тромим, можда ће се побољшати, такође се батерија прилично брзо празни, играо се можда 5 минута и већ 6 µттери нестало.
Hero Squad - Idle Adventure Rollimängud nlh
Одлична игра До сада је потребно да играте више да бисте дали бољи преглед
Просечна графика игре и дизајн ликова нису добра за упоређивање Раид, авантура мобилних легенди, митски херој, Авакен цхос ера, епска фантастична игра није довољно добра
Добра игра .. Вреди покушати
Најновије ажурирање које су направили тако да морате да купите последње надоградње хероја. Добијате већу плату за игру.
До сада је добро да дају неке бесплатне ствари за воље и оцену
Само што је до сада не свиђа да је тугурност да се допада и или оцијени игру и да потроши игру новца, ипак
лепа игра
Награде... Прерано је за одговарајући преглед
За бесплатне ствари. Мрзим игре које то раде. Упозорени сте.
Сви модели, дугмад... су премали за телефоне! Поправи то или ћу променити рецензију.
Болно кинески, сав бљесак
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Märulimängud zbpw
Свиђа ми се почетни екран, али то је једина јединствена карактеристика, јефтино је направљен и нема побољшања на видику, ако се ово ажурира, можда ћу се вратити. До тада је то само губљење времена.
Тек почео да играм 05.09.21.
Hero Squad - Idle Adventure RPG ohaj
Блокира приступ када користите ВПН. Заштита мојих личних података је далеко важнија од ваше игре. Иди Фк себе губитници.
Подмићују играче да оставе рецензију са 5* у првих 5 минута игре. Имајте ФФС интегритета.
Свиђа ми се стратешки формат. Волим то до сада.
Борба је занимљива, али смешно мали фонт чини игру нечитљивом. Тужно.
Регистрација је збркана. Коришћење Гоогле-а само вас ставља у петљу, регистрација нема проверу и балансирање. И никад не користим Фејсбук. Стога 1 звездицу јер нисам могао да уђем у игру и да је доживим.
Попут игре
Заиста смо се добро провели до сада. Тек почела.
Заиста сам уживао у игри, потрошио сам мало новца за погодности. Али након покушаја да се пријавим данас поподне, добијам поруку у којој се наводи да је мој ИП забрањен? Шта дођавола?Буквално никада нисам био забрањен за било коју другу игру, јер не кршим услове коришћења. Шта кажете на то да поправите ово, иначе ћу ићи преко Гугла да добијем рефундацију у потпуности. Играчи чувајте се.
Прерано је рећи, али није страшно. Чини се да је Гацха барем донекле бољи од алтернатива, али опет, прерано је рећи.
Проклета игра ми не дозвољава да се екран за пријаву избрише