Post by scathabflemtapu on Mar 8, 2022 10:31:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pénzt csal ki ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Offline 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyszerű tanulási alkalmazás a hirdetésekhez... 1. lecke hirdetések, 2. lecke hirdetések és így tovább
Nagyon egyszerű és hasznos offline alkalmazás, amellyel hasznos japán kifejezéseket tanulhat meg. Tényleg ajánlom ezt...
Azt akarom, hogy ez az alkalmazás olyan jó legyen
Jó megtanulni az alapvető nihongonót a kommunikációhoz
A szavak kiejtése néhány perc múlva hirtelen eltűnik. Ez volt az egyetlen negatív pont, mégis óriási hátrány.
Ez egy minden jó alkalmazás
Vannak hibásan írt szavak a romanjiban, például a cha és sha helyett a sya és a cya
Fantasztikus alkalmazás. Próbáltam megtanulni egy kifejezést naponta, és ez az alkalmazás örömet okozott.
Ez az alkalmazás nagyon jó, és nagyon szeretem, de szeretném, ha több kanji kerülne hozzá
Eddig jó a letöltött alkalmazás
Nagyon jó alkalmazás, sok szót tanulok, nagyon hasznos, ki kell próbálnia, ha japán nyelvet akar tanulni.. Nagyon tetszik.
Learn Japanese Offline تعلیمی opxn
Learn Japanese Offline 教育 dvi
Néhány szót rosszul fordítottak le.
Ez jó... De van néhány angol, ami nincs benne... de jó, hogy megtanulhatsz valamennyit-😊
Meh. Az alkalmazás rendben van, de tényleg nem "tanít". Csak kiválasztja a szavakat vagy kifejezéseket, és ez megmutatja, és elmondja Önnek. Nincsenek leckék.
Nagyon szép alkalmazás japánul tanulni. Mert ez az alkalmazás offline japán nyelvet tanít. Ezért szeretem ezt az alkalmazást, köszönöm.
borzalmas a tanulás, nem is tanít, csak hallgass.
Még nem használtuk
Jó, de csak az alkalmazásban lévő szavakat tudjuk lefordítani. Más szavakat vagy mondatokat nem tudunk lefordítani.
Dream Hospital: Лікарня Менеджер і Здоров'я Лікар Симулятори jwda
Nem tudom letölteni az alkalmazást, miért van ez?😐
nagyszerű alkalmazás, megtanulok egy kicsit japánul beszélni. mert szeretek jó animéket nézni, majd telepítem ezt az alkalmazást, hogy többet megtudjak. (arigatou)
Nos, azt írták, hogy kínai, és az írás is kínai... Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg erre az alkalmazásra kellene hagyatkoznom, hogy segítsen, ugye kínai? vagy japán?Jó lenne, de a hang gyakran leáll, és az alkalmazást újra kell indítani.
Ez a legjobb alkalmazás, ha japánul szeretne tanulni, offline állapotban van, és mindent tartalmaz, amire szüksége van az 5 csillagos értékelés megtanulásához
Kezdőknek szép és kényelmes, mivel japánul és angolul is van, így segít a tanulásban. ☺
nekem nagyon hasznos
Learn Japanese Offline Læring mskd
További nihonggo szavakat kell hozzáadni. A nagyszerű felhasználói felület sokat segít.
Learn Japanese Offline Educación fzh
elválik a képén, ezért adtam 2 csillagot
Hasznos alkalmazás
Ez jó ap volt, de ha vannak tesztjei, jobb volt
Nem lehet telepíteni 😢
szép
Olyan kényelmes.
Utálom ezt az alkalmazást, mert a többi szó helytelen, például a "nem tudom" shiranainak kellett volna lennie, de ebben az alkalmazásban a Wakarimasen volt, a "nem tudom" és a "nem értem" ugyanaz. szó ebben az alkalmazásban, de amikor rákeresek a google-ban, azt írja ki, hogy a "nem tudom" szó a shiranai.😡😂
Hirdetések hirdetések hirdetések
Jó alkalmazás
Ez egy jó alkalmazás azoknak, akiknek nincs jó minőségű wifije.De remélem, van egy THAI NYELVŰ alkalmazás, amelyet az ufostudio készített. Ez nagyon NAGY lesz nekem, ember. Köszönöm!!
Addig jó volt, amíg véletlenszerűen fel nem bukkant egy hirdetés, amikor a képernyőt koppintottam. Ne bízzon a hirdetésekben.
Nem tudom megnyitni az alkalmazást
Szerintem jobb, ha hallod a kiejtését
Nagyon jó app! Nagyon gyorsan megtanultam japánul! Most már nézhetem a kedvenc animémet kellemetlen feliratok nélkül😅
Ez a legjobb alkalmazás a kiejtéssel és a memorizálással. Egyáltalán nincs vele probléma, könnyű végigjárni, könnyű megjegyezni a szavakat, stb. Ez az egyetlen nyelvi alkalmazás, amivel igazán jól éreztem magam a 7 közül. Remek munka, csak így tovább! Ajánlom.
Nem működik
Túl sok alkalmazás
Ez az alkalmazás a legjobb japán tanuláshoz. Igazán szeretem . Le kell töltened, ha tanulni akarsz. nagyon szeretem......
nem sok, de rendben van
Azok a srácok, akik azt kérdezik, hogy miért van olyan sok hirdetés, kikapcsolhatja a wifit, hogy törölje a javított hirdetéseket....
imádom.. szeretek japánul tanulni
Learn Japanese Offline Læring qdoo
Tetszik ez az alkalmazás, nagyon könnyű megtanulni, valamint...... Offline alkalmazás....
Szeretem azt a módszert, amellyel a japán nyelvet tanítják az indulótársaknak. Megpróbálok autodidakta rendszerrel tanulni japánul.